Gå til hoved-indhold

Pegasus Air: Pladsvidunder med optimal udnyttelse af arealet

  • Familieegnet campertelt med op til fire sovepladser
  • Ukompliceret opsætning takket være det praktiske Air-In-system
  • Til busser med en tagrendehøjde på mellem 180 og 220 centimeter.

Baunatal. Familieegnede pladsforhold i camperteltet, og dertil lynhurtig opsætning uden hjælp fra andre samt en optimal udnyttelse af det forhåndenværende areal – dwt-Zelte gør det muligt. Det nye Pegasus Air har disse og mange andre praktiske egenskaber og imponerer derudover med den for dwt typiske topkvalitet.

 

At der er så god plads skyldes ideen om placere Pegasus Air parallelt ved siden af køretøjet. Med en bredde på 500 centimeter og en dybde på 300 centimeter udvider teltet boligarealet helt enormt – her kan også familier føle sig godt tilpas. Teltet er lynhurtigt sat op takket være Air-In-systemet med tre kamre, som fyldes ved hjælp af den medfølgende luftpumpe. Seks Air-In-afstandspuder, som er en del af standardudstyret, spænder taget ud og sørger for optimal stabilitet.

 

Sovekomfort for op til fire personer

 

Ud over de overdådige pladsforhold imponerer Pegasus Air også med mange andre nyttige udstyrsdetaljer. To indgange – en i henholdsvis forstykket og i højre sidestykke – øger fleksibiliteten, store udluftningsvinduer samt højt placerede udluftninger i sidestykkerne sørger for en god tværventilation.

 

Takket være det store grundareal i Pegasus Air er der uden problemer komfortable sovemuligheder til op til fire personer – hertil har dwt praktiske sovetelte i programmet. Disse kan hurtigt og let fastgøres på teltet – eller fjernes igen, når Pegasus bruges til andre formål i løbet af dagen. Andre gennemtænkte detaljer: Højre sidestykke kan klappes op til solsejl ved hjælp af de medfølgende ekstra stænger, så der etableres en dejlig skyggefuld plads nedenunder.

 

En anden praktisk detalje er teltbunden, der medfølger som standard. Den sørger for, at der ikke kommer insekter, fugt og vand udefra og ind i teltet. Samtidig danner teltbunden også et spærrelag for den fugt, der stiger op fra jorden, og som ved temperaturudsving - især om natten og ved skiftende vejrforhold - kondenserer på teltets vægge og tag. Teltdugen består af Texolan 30, et PU-beklædt polyesterstof, som er ekstra let og samtidig særdeles robust – en perfekt kombination til rejsetelte, som sættes op og tages ned mange gange.

 

Forskellige fastgørelsesmuligheder forbinder bus og fortelt til en enhed

 

Som de fleste camper- og bustelte fra dwt er Pegasus Air fritstående. Ved udflugter eller indkøbsture med bilen sørger teltet for at reservere din plads, og teltet bruges samtidig som opbevaringssted til campingmøbler, grill og andre ting. Forbindelsen til bilen kan etableres med forskellige fastgørelsesmuligheder – alt efter biltype kan campister ud over standardfastgørelse med slusestang og spændebånd også vælge mellem fire andre fastgørelsesmuligheder. Slusestangen fastgøres på bilens tag med sugekopper, magnetadapteren hæfter sikkert på bliktag, vulstadaptersættet er velegnet til busser uden tagrende og rælingfastgørelsen sikrer bilen på tagrælingen ved hjælp af velcrolukninger.

 

Leverancen til Pegasus Air omfatter teltdug, teltbund, gardiner, opspændingsmateriale, dobbeltvirkende pumpe, bæretaske samt to opstillingsstænger. Til busser med en tagrendehøjde på mellem 180 og 220 centimeter og koster 1095 euro.

 

Der findes flere meget informative, korte videoer om Pegasus Air, hvor dwt viser teltets særlige detaljer og egenskaber. Du finder videoerne på produktsiden for Pegasus Air på dwt-websiden: dwt-zelte.de/alle-mobilzelte/pegasus-air.html.

 

Desuden indeholder også rådgivningssiden om Air-In-telte mange flere nyttige tips og oplysninger, der gør den næste campingferie til en succes: https://dwt-zelte.de/ratgeber/air-in-zelte.html.

Pegasus Air fra dwt-Zelte står på tværs af bilen og udnytter pladsen optimalt.