Gå til hoved-indhold

FORSPORGSEL

INKLUSIVE INDIVIDUEL RÅDGIVNING

Individuel rådgivning har altid været af central betydning hos dwt. På denne måde ønsker vi at sikre dig, at du ikke føler dig alene med det omfattende sortiment. Du kan nu sende os en ordreforespørgsel online. Du har to muligheder her:


1.) DU KENDER ALLEREDE STØRRELSEN PÅ DIN CAMPINGVOGN I OMLØB

Du kender allerede dimensionerne på din campingvogn og derfor den nødvendige forteltstørrelse. I dette tilfælde kan du vælge den passende størrelse fra oplysningerne om teltet i pristabellen.


2.) DU KENDER IKKE DEN PÅKRÆVEDE STØRRELSE

Du ved ikke, hvilken størrelse du har brug for. Brug derefter blot linket "Forespørgsel" med indkøbskurvets symbol øverst til højre under hovedbilledet på den respektive produktside. Når du klikker på det, videresendes du til en valgside. Afhængig af teltmodellen finder du de forskellige størrelser der. Hvis du har valgt et helt telt, føres du automatisk til størrelseskonfiguratoren. Her vælger du din køretøjsmodel, produktionsår, serie og type og modtager straks den passende størrelsesanbefaling. Klik på dette i nedenstående tabel.


INDIVIDUEL RÅDGIVNING

I det næste trin (for variant 1 og variant 2) følger personlige oplysninger inklusive en tilbagekaldelsesaftale, fordi vi kan afklare yderligere detaljer i direkte samtale med dig. F.eks. Placering og om gulvbelægning anbefales her. Eller til brug. Vi kan også tale med dig om nyttigt tilbehør. Og sidst, men ikke mindst, kan vi besvare dine spørgsmål og præcisere, om den markise, du ønsker, virkelig passer til dine behov, eller om en anden model måske er det bedre alternativ. Forresten er onlinehenvendelser mulige for alle telte og mange af vores tilbehør.