Gå til hoved-indhold

De forskellige konstruktioner.

De fleste campertelte er udviklet til at stå på samme sted i en kortere periode. Der fokuseres på hyppig opsætning og nedtagning. Kunderne ønsker derfor, at teltet hurtigt kan slås op.

 


Lufttelte

Bærende luftslangesystemer, såkaldte air-in-modeller, bestemmer tendensen i dag. Den lette håndtering af en luftpumpe og det lave lufttryk, som sikrer tilstrækkelig stabilitet i teltet, giver campisterne den komfort, de længes efter. dwt fremstiller hovedsageligt disse telte med et flerkammer-system. ber
flere ventiler bruges til at fylde luftslangerne, der er fastgjort til telthuden. Multikammer-systemet letter samling, reducerer vægt og pakningsvolumen. dwt ser også en væsentlig fordel i tilfælde af tjenester, der kan være nødvendige senere. dwt tilbyder ikke lufttelte til alle køretøjshøjder. Dwt begrænser også teltdybderne, ellers skal dimensionerne og lufttrykket øges. Dette har en negativ indvirkning på komforten i teltkonstruktionen såvel som på vægten og emballagevolumen.

 


Kobling-Telte

Alternativet til lufttelte er mobile telte, hvis bærende struktur består af fleksible GRP-stænger eller, i tilfælde af højere monteringshøjder, af aluminiumrør for at opnå den krævede stabilitet. De anvendte GRP-stænger med lang levetid er kendetegnet ved, at GRP-fiberstangen desuden er forsynet med en plastbelægning, der hæmmer aldringsprocessen og forhindrer den i at sprænge, ​​hvis den går i stykker.

Uanset hvilken konstruktion du vælger, skal hvert telt være spændt og spændt, så vind og vejr ikke bringer teltets stabilitet i fare. Alle mobile telte (undtagen Globus Plus) giver allerede mulighed for yderligere stormafstivning som standard. Stormafstivningen understøtter korrekt gulvafstivning og tjener en optimal fordeling af kræfter og sikrer et sikkert stativ.

Nutzen Sie unseren Filter

Durch den Produktfilter finden Sie mit nur wenigen Klicks das passende dwt-Zelt für Ihren Urlaub. Gerne beraten wir Sie darüber hinaus noch in einem persönlichen Gespräch.