Gå til hoved-indhold

MATERIALE PRØVER

HER FINDER DU GRATIS MATERIALE PRØVER

Hvor vigtig kompetent og omfattende rådgivning i forbindelse med anskaffelsen af et fortelt er, oplever vi ved mange intensive telefoniske kontakter som del af den daglige forretningsgang, ved talrige samtaler på relevante regionale messer, men også på husets egen teltudstilling i Baunatal. Alle dem, der ikke kan besøge produktpræsentationerne på stedet, tilbyder vi nu en helt speciel service.  Alle, der er interesseret i et fortelt, kan rekvirere gratis stofprøver for et stort udvalg af hel- og deltelte praktisk og online.

Teltmaterialet har en central opgave og giver forteltet dets særlige karakter. De forarbejdede teltstoffer skal passe sammen med campistens ferieprofil. Men for mange campister er også materialets robusthed, styrke, vægt og pleje vigtige argumenter og faktorer. På denne nye måde nedsætter vi dit beslutningspres og giver dig desuden mulighed for at evaluere os og vores kvalitet med disse stofprøver.

Supplerende til stofprøverne giver vi dem, der er interesseret i et fortelt, på de respektive produktsider yderligere oplysninger om de teltmodeller, der er fokus på. 

Felter markeret med * skal udfyldes!

Jeg er interesseret i: