Gå til hoved-indhold

Nye

Rejsetelte

Rabat

Hurtig

Air In

Teltbund

Rodeo Air

Rodeo Air imponerer med sin funktionalitet og sine ekstra karakteristika som f.eks. den ekstra dybe sluse med to indgangsmuligheder. Baldakinen beskytter forvæggen, talrige netindsatser sikrer god ventilation i teltet.

 

Til busser med en tagrendehøjde på 180 – 220 cm.

Materiale: Texolan 30, PU-belagt.

 

Forvæg: med fortag; stort, gennemsigtigt folievindue inkl. gardiner i venstre halvdel, i højre halvdel en indgang, der i lukket tilstand er et stort udluftningsvindue (med aflukkelig yderklap).

Sidevægge: med ventilationsvindue (net/gennemsigtig folie) med lukbar afdækning i klar folie og gardin. Begge sidevægge kan rulles op eller klappes ud (2 opstillingsstænger medfølger som standard).

Bagvæg/lås: Bagvæg kan rulles væk til siden over den ene halvdel eller tages af, forbindelse til køretøjet via en ekstra dyb sluse med separat indgang på begge sider. Forbindelsessluse med løbegang til slusestangen og mulighed for rørindføring. Se også de detaljerede beskrivelser til fastgørelse på køretøjet!

Konstruktion: Air-In system med en luftslangediameter på 10 cm, to kamre, tre Air-In-afstandspuder til teltdybden, GRP-stang til fortag og slusestang.

Udstyr: indvendigt svejsede sømme.

Medfølger: teltdug, gardiner, 2 opstillingsstænger, GRP-stang til fortaget, slusestang, opspændingsmateriale, luftpumpe og bæretaske.

Skitser af teltstængerne

Standardudstyr
anbefalede ekstra stænger

teltdug, gardiner, 2 opstillingsstænger, GRP-stang til fortaget, slusestang, opspændingsmateriale, luftpumpe og bæretaske.

Størrelse B x D i cm Vægt i kg Pris i KR Favørpris i KR  
1320 x 200 + 1006.150,00 4.920,00
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Teltgulv (2-delt)390,00 -
Magnetadaptersæt650,00 -
Adaptersæt340,00 -
Klapsuger (pr. Stk)390,00 -