Gå til hoved-indhold

Det afhænger af forbindelsen.

Fastgørelse af fritstående campertelt: 

I tilfælde af fritstående campertelte til kassevogne og delvist eller fuldt integrerede autocampere, dvs. i tilfælde af modellerne Globus Plus, Patron Air High og Luna Air, anbringes den vandrette del af forbindelsesslusen på køretøjets tag, fastgøres til køretøjet eller afstives på den anden side af køretøjet på jorden.

Forbindelsesslusens øjer er beregnet til fastgørelse af de som standard vedlagte bardunliner. Til dette formål kan du muligvis bruge tagstativer eller andre tagkonstruktioner. Sidestykkerne, der er syet lodret fast på forbindelsesslusen, kan nemt fastspændes under køretøjet. Dette giver dig mulighed for at opnå en beskyttet overgang fra forteltet til køretøjet.

Vi tilbyder flere monteringsmuligheder til montering af et campertelt på autocamperen. Vælg den bedst mulige variant under hensyntagen til de køretøjsspecifikke forhold.

Som standard leveres alle campertelte (undtagen Patron Air High, Luna Air og Globus Plus) med en slusestang inklusive spændebånd. Der er således mulighed for fastgørelse til en køretøjets tagrende.

 

Hvis din autocamper har en markise, kan du også placere den i forbindelsesslusen isatte slusestang i et par enkle trin over markiseboksen og fastgøre den med bardunlinjer eller spændestropper. Overalt, hvor der er en glat overflade i området over skydedøren, kan du fastgøre forbindelsesslusen ved hjælp af slusestangen med to klapsugere, som fås som ekstraudstyr.

Hvis din campingbus har en tagskinne eller en tagbagagebærer, kan du fastgøre forbindelsesslusen med den isatte slusestang ved hjælp af de eksisterende velcrolåse (undtagen Globus Plus).

Hvis du vil bruge campingbussens eksisterende tætningsskinne til at fastgøre campingteltet, skal du bruge tætningsadaptersættet (ekstraudstyr). For at gøre dette skal du fylde hulsømmen på den vandrette slusedel med den runde PVC-snor fra tætningsadaptersættet. Der dannes en tætningsliste. Du trækker den dobbelte tætningsliste, som også er en del af sættet, ind i tætningsskinnen på dit køretøj. De to fritliggende tætninger forbindes med hinanden via en dobbelt tætningsprofil.

Monteringsmetoden for magnetadaptersættet, som fås som ekstraudstyr, kan sammenlignes med den for tætningsadapteren. I stedet for den dobbelte tætningsliste skal du imidlertid placere magnetstrimlen på taget af dit køretøj. Også her samles begge dele via den dobbelte tætningsprofil. Bemærk dog, at en forudsætning herfor er et køretøjstag med en glat overflade af stålplade.


Fastgørelse af tilbagetrukket campertelt:

 

Hvis dit fortelt er monteret på sidevæggen på din autocamper, hviler teltets sidestykker ikke på køretøjets væg. Du lukker denne sprække ved at fastgøre Air-In luftpuderne, som fås som ekstraudstyr, via de eksisterende velcro-/fnugbånd.

Sørg for, at luftpuden Air-In ikke er helt fyldt med luft. Luftpuden forbliver således fleksibel og er bedre til pålideligt at tætne ujævnhederne på køretøjets væg.

Ligeledes skal de luftslanger, der trykkes mod køretøjets væg, forlænges med markiseboksens dybde. Brug afstandspuderne, som fås som ekstraudstyr. Disse tilbydes som et sæt.