Gå til hoved-indhold

Skab orden

Sådan holder du styr selv med lidt plads til rådighed.Har du for lidt opbevaringsplads på turen, og er dit fortelt allerede fyldt, selvom du først lige er ankommet? Det er du ikke alene om. For i de fleste campingvogne og autocampere er der kun få kvadratmeter boligareal. Derfor er det hensigtsmæssigt at holde orden lige fra start. Eksempelvis med de robuste opbevaringstelte "Store" og "Cabina". Mange af vores fortelte kan også udvides med en karnap som ekstra opbevarings- eller soverum. 

 

Med os har du også et hjem på turen. Det har vi forpligtet os på af hele vores hjerte og med over 30 års erfaring som teltbyggere.

Claus Winneknecht / Geschäftsführer dwt

Praktiske pladsudvidere: opbevaringstelte og karnapperEt opbevaringstelt er en særlig praktisk opfindelse. Endelig er alt opbevaret sikkert og frem for alt rent og tørt, og dermed er dr mere plads og mere bevægelsesfrihed i selve teltet. Opbevaringsteltene kan bruges til alle de ting, som ikke bør opbevares i det telt, hvor man bor eller udenfor. Det kan blandt andet være campingmøbler, cykler, legetøj eller måske sportsudstyr. Opbevaringsteltet stiller man blot op ved siden af ​​forteltet eller ved siden af ​​campingvognen/autocamperen. 

 

Cabina

Det stabile opbevaringstelt er et godt opbevaringssted til alt det, der ikke må stå udenfor. Forvæggen er udstyret med overdækket, højtsiddende ventilation i gavlen for at opnå bedre udluftning af teltet. Derudover er bagvæggen forsynet med et stort udluftningsvindue og en udvendig klap. Opbevaringsteltet er udstyret med en indgang, der rulles op. Taghjørnerne er forsynet med spænder, så der kan sættes eventuelle sikkerhedsremme på her. 

Til opbevaringsteltene


 

Store

Til dette opbevaringstelt anvendes ekstra robust, slidstærkt polyesterstof, der er coatet og dermed vaskbart på begge sider. Kombineret med det 25 mm stålstativ er det et yderst stabilt telt med lang levetid. Perfekt til opbevaring af møbler eller sportsudstyr. Forvæggen er udstyret med en indgang, der kan rulles op. Forvæg og bagvæg med overdækket, højtsiddende ventilation i gavlen for bedre udluftning af teltet. 

Til opbevaringsteltene


Ligeså praktiske er karnapper. De kan fastgøres direkte til køretøjet og skaber plads til at sove i eller stuve ting væk i. De kan fås enten som halvtag eller sadeltag. De er forbundet til forteltet via en dobbelt vulstprofil. Teltets sidestykke anvendes som skillevæg. Vinduer og en dør, der kan rulles til side, sørger for den nødvendige tværventilation. 

 

Karnap med fladt tag

  • myggenet-/folievinduer og prægefolieafdækning, der kan lukkes med lynlås. En dør, der kan rulles til siden (stalddørseffekt), kan fastspændes ind- eller udvendigt. Stænger i 22 x 1 mm stål. 

Til karnapperne


 

Karnap med gavltag

  • med dør, der kan rulles til siden (stalddørseffekt). Myggenet-/folievinduer med folie- og stofafdækning, der kan lukkes med lynlås. Dobbelt græskant. Trinløst placerbar bardunforankring. Stænger i 25 x 1 mm stål.

Til karnapperne


 

Ordnung auf einen Blick: Das dwt-ServicebuchDenne livsvisdom rummer et gran af sandhed: Tit kan man ikke finde vigtige dokumenter dér, hvor de burde være. For at undgå at campisten i sin velfortjente ferie kommer i denne irriterende situation, får køberen af et hel- eller deltelt fra dwt en kompakt servicebog, med alle vigtige informationer: Bogen er fuld af praktiske forslag. For at sikre at den ikke altid lige lette opsætning af teltet kommer til at foregå så gnidningsløst som muligt, finder du ud over den detaljerede opsætningsvejledning også andre gode råd og tips. Derudover giver dwt gode råd vedrørende håndtering af de forskellige udstyrsdetaljer som f.eks. gardiner, tagrende og stormbarduner. Bogen indeholder desuden effektive plejetips, så du kan opleve ren og udelt glæde ved dit telt i mange år fremover. Sidst i bogen finder du alle de forbrugeroplysninger, som du skal være opmærksom på i forbindelse med reklamation, reparation og bestilling af reservedele. Vigtigt for teltejeren: Garanti- og servicekortets kontroldel skal bruges ved eventuelle reparationer eller ved behandling af eventuelle reklamationer.

 

  • Med pakkelister er du sikker på, at kun det væsentlige kommer med, og at du, også i ferien, kan holde styr på, hvad du har medbragt. Derudover øger hvert ekstra kilo brændstofforbruget. 
  • Giv tingene deres faste plads, og oprethold dette system, så vidt det er muligt. Det kan spare dig for kedelig søgen og generelt kaos.
  • Husk at tage en tøjsnor med. Den kan du sætte op overalt, selv i køretøjet, så du altid har et sted, hvor du f.eks. kan tørre håndklæder. En teleskopstang giver også ekstra plads til at hænge ting op og få dem tørret hurtigt og nemt. 
  • Ingen snavsede sko i køretøjet eller teltet! Her er det bedre med badetøfler eller badehætter, som du blot kan trække over de snavsede skosåler. Og de tager næsten ingen plads.
  • Brug opbevaringsbokse til bestik, service og krydderier.
  • Vergessen Sie Müllbeutel, Hausapotheke und Werkzeug nicht.
  • Reflektierendes Band sorgt dafür, dass Sie auch nachts Ihr Zelt finden.

TaskerTelt-taske

Rummelig taske lavet af slidstærkt polyesterstof, med myggegaze i enderne for optimal ventilation. Et genialt stropsystem kan reducere størrelsen på tasken, så også stænger kan ligge i den. Tilbehør: der medfølger justerbar skulderstrop.

Til tilbehør

Teltstangstaske

Materiale: Robust Oxford-polyestermateriale, coated på indersiden. For god udluftning er en bred udluftningsstrimmel syet ind i toppen. Tilbehør: med justérbar skulderstrop.

Til tilbehør

Tilbehørs-taske

til gardiner, opspændingstilbehør, navkapsler, vindafdækning – eller som rejsetaske! 2 bærehåndtag og skulderstrop, 2 yderlommer og 1 inderlomme med lynlås.

Til tilbehør

For endnu mere pladsShadow Modul

Sørger for rigtig megen skygge og plads foran teltet! Modulvarianten gør det muligt at bestille tag, sidestykker og forstykke hver for sig! Universelt anvendeligt.

Til teltet

Rengøring og pleje

For os hos dwt er teltets holdbarhed og kvalitet afgørende. Det kræver kun et par enkle trin at pleje dit telt og dermed mulighed for at nyde dit dwt-telt i mange år efter dit køb.

 

Til rengøring og pleje

Materialer

Ved konceptudarbejdelse og udvikling af dwt-telte spiller holdbarhed, modstandsdygtighed mod vandtryk, lys- og vandægthed en central rolle. 

Materialer

Belüftung

Den rigtige ventilation er alfa og omega i teltet. I alle modeller har vi indbygget rigeligt med muligheder for at sikre et behageligt klima i al slags vejr.

 

Zur Belüftung