Gå til hoved-indhold

dwt-teltproduktionen

Midt i Oberlausitz ligger dwt-Zelte GmbH.

Midt i Oberlausitz, i byen Niesky den østlige del af Saksen, ligger dwt-Zelte GmbH. I virksomheden med et areal på 10.000 kvm udvikles, konstrueres og fremstilles dwt-fortelte.
Med i alt 70 tyske medarbejdere betragtes virksomheden som en forbilledlig uddannelsesvirksomhed i branchen og her arbejder vi udelukkende med faglærte medarbejdere. Vort tyske produktionssted giver os og dig som kunde mange fordele.

Forpligtelse - vi overholder vore aftaler og vore serviceløfter.

Fleksibilitet - vi kan omlægge vores produktion med kort varsel.

Individualitet - vi kan føre dine individuelle ønsker ud i virkeligheden.

Kvalitet - vi har direkte adgang til kvalitetsstyringen.

Arbejdspladser - vi sørger for nye arbejdspladser og bevarer dem.


Fra tegnebræt til campingplads

Tilsnit af materiale og dele

En computerstyret cutter skærer enkeltdelene præcist - med lavtryk, således at der laves absolut rene snit. Alt efter materiale kan maskinen klare 60 lag i en arbejdsgang.

Tilsnit af materiale og dele

En computerstyret cutter skærer enkeltdelene præcist - med lavtryk, således at der laves absolut rene snit. Alt efter materiale kan maskinen klare 60 lag i en arbejdsgang.

Forkonfektionering

De enkelte dele for hver model og hver størrelse forsynes med øskener, lynlåse og andet tilbehør.

Systue / konfektion

Medarbejderne producerer hver hele dele (sidevæg og forstykke) og således råder alle over omfattende know-how - uafhængigt af, om der skal laves en seriemodel eller en individuel model.

Færdiggørelse

De enkelte dele sættes sammen - i fagsprog taler man om “brylluppet”. Så følger den afsluttende kontrol. Til slut suppleres det færdige telt med tilbehør, f. eks. gardiner eller opspændingsbarduner - i henhold til leveringsomfanget.

Kvalitetskontrol

Hver dag stilles 10 procent af teltene fra den løbende produktion op og kontrolleres med hensyn til præcise mål og produktionsdetaljer.

dwt-telte er lavet i hånden. På denne måde sikrer vi ikke kun, at vore medarbejdere har et afvekslingsrigt arbejde, men vi øger også ansvarsbevidstheden og identifikationen med produktet. Med faglig kompetence og omfattende know-how bidrager vore medarbejdere hver eneste dag til, at navnet dwt i dag står for teltprodukter af højeste kvalitet.

Vi foretrækker stadig at stole på os selv.

 

Et fortelt er jo meget mere end bare en teltdug. Stænger og teltdug udgør det samlede udgangspunkt for ethvert fortelt. Med den integrerede produktion af stænger i Niesky kan vi nu også tilbyde stangsystemet fra vores egen produktion.

Fordelene, som kunderne nyder godt af, ligger lige for:

  • højeste kvalitetssikring  durch takket være dwt's kvalitetsledelse
  • kvalitetsstempel „Made in Germany
  • udvidelse af sortimentet, fx. med forskellige klemmemekanismer
  • Dine ønsker kan opfyldes hurtigere,
  • markedstendenser omsættes tidligere.

Kvalitet telt fra dwt-Zelte

Fordi det er dit hjem på farten