Gå til hoved-indhold

Inden for mobile telte skelner vi mellem fritstående og tilbagetrukne mobile telte.

Uanset hvilket design du vælger, skal du sørge for, at monteringshøjden og / eller højden på den øverste kant af døren, der er specificeret for de enkelte modeller, er den rigtige til dit køretøj.

 


Fritstående mobile

 

Alt efter kundens ønsker kan fritstående campertelte placeres foran autocamperen. De har ingen fast forbindelse til køretøjet. Alle fritstående campertelte har en bagvæg eller sidevæg, der kan åbnes. Overgangen fra teltet til køretøjet sker via den åbne væg. Fritstående campertelte er forbundet til køretøjet via en forbindelsessluse. 

Forbindelsesslusen fungerer som en vejrbeskyttet overgang og som et udligningselement, der kompenserer for forskellige køretøjshøjder eller afstande mellem teltet og autocamperen. Da forbindelsesslusen, afhængigt af situationen, altid kan have forskellige dybder og højder, er den hverken inkluderet i dwt-modellernes grundreal eller forsynet med yderligere udstyrsfunktioner. Husk altid, at forbindelsesslusen ikke skal betragtes som et fuldstændigt beskyttet rum. 

Forbindelsesslusen fungerer kun som en tekstilforbindelse mellem camperteltet og køretøjet. En komplet beskyttelse mod vind og vejr er ikke mulig. Vi viser dig i detaljer, hvilke muligheder vi tilbyder for at fastgøre forbindelsesslusen til køretøjet under Fastgørelsesanordninger. 

Hvis du ønsker at foretage dagsture eller tage ud at handle med din autocamper, skal du blot frigøre forbindelsesslusen og lukke teltets bagvæg. I løbet af denne tid kan det fritstående telt fungere som et opbevaringssted for dit campingudstyr og vise alle andre campister, at denne plads allerede er optaget og bebos af dig.


tilbagetrukne mobile telte

Hvis forteltet er forbundet til køretøjet via en indtrækstætningsliste på taget, kalder vi denne type tilbagetrukne campertelte. Tilbagetrækningen af tætningslisten kan finde sted på en separat monteret tætningslisteskinne eller i tætningslistesporet på forteltets drop-out-profil, som findes hos næsten alle kendte markisefabrikanter. Dwt-telte giver mulighed for begge dele, da de som standard er udstyret med to indtrækstætningslister af forskellig tykkelse. 

Disse telte indgår i en fast forbindelse med din campingvogn og teltopbygningen. Adskillelse af forteltet fra køretøjet kræver normalt afmontering af teltet. Ved valget det passende og tilbagetrukne campertelt skal markisens monteringshøjde først bestemmes. 

Du kan bestemme højden ved at måle afstanden på dit justerede køretøj fra jorden til tætningslisteskinnen eller, ved montering på markisen, til den nederste kant af markiseboksen.

Nutzen Sie unseren Filter

Durch den Produktfilter finden Sie mit nur wenigen Klicks das passende dwt-Zelt für Ihren Urlaub. Gerne beraten wir Sie darüber hinaus noch in einem persönlichen Gespräch.