Gå til hoved-indhold

HELTELTE

Heltelte monteres over hele campingvognens længde og er fast forbundne med campingvognen via skinner. Vi byder fra en begyndermodel til en favorabel pris til individuelt skræddersyede telte og forskellige teltdybder op til 350 cm på et bredt modelsortiment

Til heltelte

DELTELTE

Monteres kun på en del af teltskinnen på campingvognen. Hvad enten du ønsker et rejse- eller vintertelt, så finder du en masse forskellige modeller og materialer samt stangkombinationer til dit formål.

Til deltelte


MARKISER

Ønsker du at supplere og udvide din eksisterende markise? Vi tilbyder en bred vifte af vægmoduler og -design, hvormed du kan udvide din markise fra solbeskyttelse til et komfortabelt fortelt af høj kvalitet.

Til markisemonteringsdele

SOLSEJL

Solsejlet er ideelt, hvis man har behov for beskyttelse mod direkte sollys. Det egner sig både for minimalister og campister, som ønsker et solsejl supplerende til deres udstyr.
 

Solsejl


Maatoverzicht

Entscheidend für die Wahl des passenden Zeltes ist die richtige Größe. Der dwt-Größenkalkulator hilft Ihnen, das richtige Umlaufmaß zu ermitteln. Dies benötigen Sie, um die passende Zeltgröße zu bestimmen.
 

Maatoverzicht

Extra Udstyr

Foruden det omfattende sortiment af teltmodeller, tilbyder vi også en masse praktisk tilbehør. Dette nyttige ekstra udstyr sørger for et helt igennem behageligt ophold på campingpladsen.
 

Extra Udstyr

Camping telte

Til længere ophold på campingpladsen anbefaler vi vores klassiske villatelte Hacienda og Villa. Med de solide materialer i taget og i vægdelene adskiller de to villatelte sig fra de kendte kuppel- og tunneltelte af let polyestermateriale.

Camping telte


Vores særlige telte

Få syn for sagn!

EASY

Hvis du lægger vægt på et exceptionelt forhold mellem pris og ydelse, skulle du kaste et blik på vores teltsortiment easy. easy – det er udvalgte heltelte, deltelte og campertelte i den velkendte høje dwt-kvalitet.

Til vores Easy-modeller

SPECIALTILBUD

Hvis man vil skåne sin feriekasse, finder man blandt vore specialtilbud det rigtige fortelt til en lav pris. Vore specialtilbud er rene kup, men opfylder dog som alle vore telte vore strenge dwt-kvalitetskrav.

Til vores pristilbud

SPECIALS

Vores "specielle modeller" tilbyder løsninger til bestemte campingvogne, hvis design er uden for normen, fordi de er højere, såsom løft af sengecaravaner, eller rørsporet følger en anden linje. Der er også andre modeller såsom Curve-forteltet, der har modtaget "Red Dot Design Award". Med "Hobby Landhaus" laver vi også specielle anmodninger til virkelighed.

Til vores specialmodeller

HUBBETT-CARAVANS

Besitzer von Hubbett-Caravans sind hier richtig. Dieses Symbol kennzeichnet die entsprechenden Schnitte bei ausgewählten Teil- und Ganzzelten sowie Sonnendächern.

Til vores fortelte til campingvogne med løfteseng

Features

Det kan vores telte!


Den særlige funktion: vores bestillingsforespørgsler

Fra nu af kan du sende os en ordreanmodning online. På de respektive produktsider er der to muligheder for at gøre det. 

For det første: Du kender allerede dimensionerne på din campingvogn og derfor den forteltstørrelse, du har brug for. I dette tilfælde kan du vælge den passende størrelse fra oplysningerne om teltet i pristabellen. 
For det andet: Du ved ikke, hvilken størrelse du har brug for. Så skal du bare klikke på linket "Forespørgsel" med indkøbskurvsikonet øverst til højre under hovedbilledet på den respektive produktside. Når du klikker på det, sendes du til en udvalgsside. Hvis du har valgt et heltelt, føres du automatisk til størrelseskonfiguratoren. 

Det helt særlige: I den efterfølgende direkte samtale kan vi i fællesskab præcisere yderligere detaljer. For eksempel til placeringen, og om der anbefales en bund. Eller til, hvor og til hvad teltet skal bruges. Vi kan også tale med dig om nyttigt tilbehør. Og sidst, men ikke mindst, kan vi besvare dine spørgsmål og finde ud af, om det ønskede fortelt faktisk passer til dine behov, eller om en anden model måske er et bedre alternativ.

Har du brug for hjælp?