Gå til hoved-indhold

Emnet "Campingvognfortelt": Det fulde program venter på dig her

Uanset hvor komfortabel din campingvogn er. Det problemfrit tilpassede fortelt vil gøre den endnu bedre. Og ikke kun fordi du og dine kære får mere plads, men også fordi den særlige følelse ved at slå lejr bliver endnu mere autentisk og tæt på naturen. Hele programmet omkring emnet "campingvognsfortelt" venter på dig:

  • Udviklet, konfigureret og fremstillet på baggrund af over 35 års erfaring.
  • Fokus på den højeste kvalitet.
  • Drevet af ønsket om at afklare dine personlige behov inden køb, så der på længere sigt ikke er noget tilbage at ønske.

Hvorfor skal jeg vælge et campingvognfortelt?

Et grundlæggende spørgsmål med mange svar. Hvilke af dem der er vigtig for dig, afhænger af dine personlige præferencer: Du får mere plads direkte foran din campingvogn til at sidde, hygge, opbevare, stuve væk og endda sove. Ved at udvide din campingvogn er du endnu tættere på naturen og forbliver alligevel fuldt beskyttet mod sol, vind, regn, fugt, træk og insekter. Forteltet på campingvognen vil også beskytte dit privatliv og garantere større personligt velvære selv på travle campingpladser.

Kombination af campingvogn og fortelt: Hvad er din foretrukne ferieform?

Du kan helt sikkert finde den model, du ønsker, i vores omfattende udvalg af en lang række forskellige fortelttyper. Den eneste afgørende faktor for dit perfekte valg er, hvordan du definerer emnet "yndlingsferie". Kan du lide at "slå dig ned", når du camperer og opholde dig det samme sted i uger eller måneder? Så er det bedre at have et fortelt med solide stænger. Kan du lide at køre videre efter blot et par dage, og vil du foretrække at slå dit telt op med nogle få hurtige greb? Så bør du overveje et oppusteligt fortelt med integreret luftslangesystem (air-in-telt) eller et letvægts markisefortelt.

Heltelte

Fulde telte er ideelle, hvis du ønsker at ligge fast på samme sted i mange uger eller måneder. Langtidscamping, sæsoncamping, turcamping? Intet problem! Med hensyn til materiale, udførelse og udstyr tilbyder de dig den nødvendige høje modstandsdygtighed, selv i skiftende vejr og ved uventede ændringer i vejret. Når de er slået op strækker de sig over hele sidelængden af campingvognen og tilbyder derfor mest plads. Du kan finde en oversigt over de tilgængelige modeller, deres udstyr og detaljer her:

Til heltelte

Deltelte

Deltelte har et mindre format. Som navnet antyder, dækker de kun en del af campingvognens sideareal. Dette gør det nemmere at slå dem op og tage dem ned. Dette resulterer også i en mindre pakkestørrelse, og placeringen kan ændres uden stort besvær:

Til deltelte


Camping-Zelte

Camping-Zelte sind wahre Outdoor-Klassiker und werden häufig auch als Hauszelte bezeichnet. Für ihren Einsatz in der Natur ist kein Freizeitfahrzeug notwendig. Sie werden freistehend errichtet und sind robust genug, um selbst rauer Witterung Stand zu halten. Bestens bewährt haben sie sich insbesondere für Events, Open-Air-Konzerte sowie beispielsweise für sommerliche Camping-Abenteuer mit den Kids im Garten.

Zu den Camping-Zelten

Luftzelte

Luftzelte verfügen in der Zelthaut über ein integriertes „Gestänge“ aus Kammern und schmalen Schläuchen, die beim Aufbau nur mit Luft befüllt werden müssen. So bekommen sie ihre verlässliche Standfestigkeit. Nach dem schnellen Aufpumpen reichen wenige weitere Handgriffe aus, schon steht Ihr Air-In-Zelt stabil da und lädt Sie zum Camping-Vergnügen ein. Tolle Modelle für Wohnwagen, Wohnmobil oder Camping-Busse entdecken Sie hier.

Zu den Luftzelten


Markisetelte

Markisetelte kommer på tale, hvis din campingvogn allerede har en markise, som du gerne vil supplere ned til jorden med nogle få greb eller forvandle den til et komplet fortelt. Til dette formål tilbyder vi forskellige tilbygningsdele af høj kvalitet til at supplere siderne og forsiden med. Alternativt omfatter vores sortiment også telte med sidestykker og stabilt telttag til forankring i markiselisten. En sådan teltmodel er velegnet, hvis markisen skal beskyttes eller har funktionsbegrænsninger:

Til Markisetelte

Soltage

Soltage kan sættes op hurtigt og ubesværet for at yde en effektiv beskyttelse mod solen og UV-stråling foran campingvognen. Vi tilbyder dem også i flere produktversioner af høj kvalitet. Frem for alt kræver de et minimalt antal stønger, er lette som en fjer og nemme at samle, hvilket gør dem ideelle til ultrahurtig montering og demontering, når rejsen fortsætter

Soltage

Uanset om det er et campingfortelt, et turfortelt eller et stående fortelt: Det afgørende er, hvad du vil lave og opleve med det på den smukkeste tid af året. Yderligere kriterier omfatter omløbsmålet og længden af den eksisterende teltskinne på campingvognen. Kun hvis disse værdier matcher det bestilte fortelt helt nøjagtigt, kan din campingvogn og teltet blive en tæt og solid enhed.

 

Vi gør hele koordineringsprocessen nemmere end nogensinde for dig med vores individuelle online rådgivning, den unikke dwt-størrelseskonfigurator og gratis bestilling af stofprøver.

Der er ingen grund til at søge længe. Bare find det - og bestil online

Stort campingvognsfortelt med masser af plads? Lille letvægts campingvognfortelt med fleksibilitet og flair? Permanent fortelt til måneders camping? Oppustelig campingvognfortelt for ekstra mobilitet, når du camperer? I det mangfoldige udvalg af dwt fortelte kan du finde din personlige ønskemodel og – hvis du ønsker det – bestille den med det samme. Dette kan gøres meget nemt ved hjælp af vores online bestillingsanmodning, hvor kvalificerede eksperter omhyggeligt vil kontrollere de dimensioner, størrelser og detaljer, du angiver, for at sikre, at de er korrekte.

Du har to muligheder på de respektive produktsider:

  1. Du kender dimensionerne på din campingvogn og derfor den forteltstørrelse, du har brug for. I dette tilfælde kan du vælge den passende størrelse i teltets pristabel.
  2. Du ved ikke, hvilken størrelse du har brug for. Brug i så fald linket "Bestillingsanmodning" i indkøbskurven øverst til højre på den pågældende produktside. Vi a dette link sendes du til en udvalgsside. Hvis du har valgt et heltelt, føres du automatisk til størrelseskonfiguratoren.

Det særlige: Vi kan afklare yderligere detaljer i en samtale efter din bestilling; for eksempel omkring placering, teltbund, brug og nyttigt tilbehør. Det centrale spørgsmål her kan også være, om det telt, du har bestilt, virkelig opfylder dine krav.

Vores særlige telte

Få syn for sagn!

EASY

Hvis du lægger vægt på et exceptionelt forhold mellem pris og ydelse, skulle du kaste et blik på vores teltsortiment easy. easy – det er udvalgte heltelte, deltelte og campertelte i den velkendte høje dwt-kvalitet.

Til vores Easy-modeller

SPECIALTILBUD

Hvis man vil skåne sin feriekasse, finder man blandt vore specialtilbud det rigtige fortelt til en lav pris. Vore specialtilbud er rene kup, men opfylder dog som alle vore telte vore strenge dwt-kvalitetskrav.

Til vores pristilbud

SPECIALS

Vores "specielle modeller" tilbyder løsninger til bestemte campingvogne, hvis design er uden for normen, fordi de er højere, såsom løft af sengecaravaner, eller rørsporet følger en anden linje. Der er også andre modeller såsom Curve-forteltet, der har modtaget "Red Dot Design Award". Med "Hobby Landhaus" laver vi også specielle anmodninger til virkelighed.

Til vores specialmodeller

HUBBETT-CARAVANS

Besitzer von Hubbett-Caravans sind hier richtig. Dieses Symbol kennzeichnet die entsprechenden Schnitte bei ausgewählten Teil- und Ganzzelten sowie Sonnendächern.

Til vores fortelte til campingvogne med løfteseng

Features

Det kan vores telte!


Rådgivning

Fortelt eller markise? Hvilket udstyr vil give dig flest fordele, når du rejser i din camper i fremtiden? Vi tilbyder dig en separat guide, hvor vi forklarer fordele og ulemper ved begge løsninger.

Rådgivning

Stofprøver

Til alle, som ikke kan besøge vores forretning, tilbyder vi nu en helt særlig service. Helt enkelt og online kan du gratis rekvirere stofprøver for et stort udvalg af hel- og deltelte.

Til stofprøverne

Størrelseskonfigurator

Er du i tvivl om, hvilken størrelse telt du skal bruge til dit køretøj? Med vores størrelseskonfigurator kan du hurtigt beregne den perfekte størrelse på teltet.

Til størrelsesoversigten

Har du brug for hjælp?

FAQs


Hvilke campingvognsfortelte findes der?

I det brede produktsortiment af dwt Zelte tilbydes fortelte til campingvogne i fire kategorier: som heltelte, deltelte, markisetelte og soltage. Alt efter de enkelte produktkoncepter fås dwt-fortelte med stænger eller et integreret luftslangesystem som oppustelige campingvognsfortelte. Baseret på det anvendte materiale, forarbejdningen og udstyret er de velegnede til mange forskellige former for campingferier. Det, der tæller, er altid dybdegående rådgivning inden køb!


Hvilket campingvognsfortelt er det rigtige for mig?

For at kunne få glæde af det campingvognsfortelt, du har købt, i mange år fremover, skal den model, du vælger, passe til dine personlige campingpræferencer og naturligvis til campingvognens mål. I denne komplekse udvælgelses- og afstemningsproces er intet overladt til tilfældighederne ved dwt Zelte. Dette sikres af nyttige tjenester såsom individuel online rådgivning og fuldstændige plausibilitetstjek for online bestillingsanmodninger.


Hvilke fordele giver dwt-fortelte til campingvogne?

Hver forteltmodel fra dwt Zelte indeholder over 35 års professionel ekspertise inden for design, materialer, udstyr, produktion og anvendelse. Rådgivningsprocessen ved dwt Zelte er af særligt fremragende kvalitet. Alle relevante parametre tages i betragtning inden køb online eller inden bestilling hos en specialforhandler, således at kunden får præcis det telt, der egner sig perfekt til det tiltænkte formål.