Gå til hoved-indhold

Deltelt Fortuna Air

Med det moderne Air-In-model slås teltet op i en håndevending. Fortuna Air udmærker sig især ved sin lave vægt og den lille pakkestørrelse. Afstandspuden eller spændestangen i aluminium i taget giver ekstra stabilitet til tagfladen.

 

Easy

Nye

Rejsetelte

Air In

Hurtig

Zelttiefe

Rabat

Tagindtræk: ca. 270 cm
Monteringshøjde: ca. 240-255 cm
Materiale: Texolan 30, PU-belagt
Tag: udstyret med 7 mm (teltskinne campingvogn) og 6 mm vulst (montering på markiser).
Generelt udstyr: indvendigt svejsede sømme
Forvæg: gennemsigtigt folievindue inklusive gardin, som kan rulles op som dør, eller bruges som soltag. Bagved er der en netindsats, der kan rulles op og lukkes med lynlås, og beskytter mod insekter.
Sidevægge: Begge sidevægge med store og små gennemsigtige folievinduer inklusive gardiner og dør, der kan rulles væk til siden. Bag døren er der desuden en netindsats, der kan rulles væk til siden og lukkes med lynlås, og beskytter mod insekter. I begge sidevægge en overdækket høj ventilation. I regnvejr giver den høje ventilation beskyttelse og sikrer permanent ventilation i teltet.
Konstruktion: Air-In-system med en luftslange med en diameter på 10 cm, et kammer og ekstra afstandspuder i taget til afstivning af tagfladen. Det er muligt at udskifte afstandspuden med en spændestang i aluminium. Højden på teltet kan justeres ved hjælp af den medfølgende fodadapter.

Skitser af teltstængerne

Standardudstyr
anbefalede ekstra stænger

Zelthaut inklusive Gardinen, zwei Aufstellstangen, Alu-Spannstab, Abspannmaterial, zwei Fußadapter, Doppelhubpumpe und Tragetasche.

Størrelse B x D i cm Vægt i kg Pris i KR Favørpris i KR  
1300 x 2808.050,00 6.400,00
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Special-trykstang alu (pr. styk)255,00 -
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Skumgummivulste (pr. styk)195,00 -
Luftpolstring Air-In (pr. styk)475,00 -
Distanzkissen (für Markisen-Montage)130,00 -
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Hjul- og vindblænde sæt305,00 -