Gå til hoved-indhold

Easy

Nye

Rejsetelte

Rabat

Air In

Hurtig

Zelttiefe

Fortuna Air

Med det moderne Air-In-model slås teltet op i en håndevending. Fortuna Air udmærker sig især ved sin lave vægt og den lille pakkestørrelse. Afstandspuden eller spændestangen i aluminium i taget giver ekstra stabilitet til tagfladen.

Tagindtræk: ca. 270 cm

 

Monteringshøjde: ca. 240-255 cm

Materiale: Texolan 30, PU-belagt

Tag: udstyret med 7 mm (teltskinne campingvogn) og 6 mm vulst (montering på markiser).

Generelt udstyr: indvendigt svejsede sømme

Forvæg: gennemsigtigt folievindue inklusive gardin, som kan rulles op som dør, eller bruges som soltag. Bagved er der en netindsats, der kan rulles op og lukkes med lynlås, og beskytter mod insekter.

Sidevægge: Begge sidevægge med store og små gennemsigtige folievinduer inklusive gardiner og dør, der kan rulles væk til siden. Bag døren
er der desuden en netindsats, der kan rulles væk til siden og lukkes med lynlås, og beskytter mod insekter. I begge sidevægge en overdækket høj ventilation. I regnvejr giver den høje ventilation beskyttelse og sikrer permanent ventilation i teltet.

Konstruktion: Air-In-system med en luftslange med en diameter på 10 cm, et kammer og ekstra afstandspuder i taget til afstivning af tagfladen. Det er muligt at udskifte afstandspuden med en spændestang i aluminium. Højden på teltet kan justeres ved hjælp af den medfølgende fodadapter.

Skitser af teltstængerne

Standardudstyr
anbefalede ekstra stænger

teltdug inklusive gardiner, to opstillingsstænger, spændestang i aluminium, opspændingsmateriale, to fodadaptere, dobbeltvirkende pumpe og bæretaske.

Størrelse B x D i cm Vægt i kg Pris i KR Favørpris i KR  
1300 x 2808.050,00 6.400,00
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Special-trykstang alu (pr. styk)255,00 -
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Skumgummivulste (pr. styk)195,00 -
Luftpolstring Air-In (pr. styk)475,00 -
Produkt Pris i KR Favørpris i KR  
Vindbeskyttelsesslange 300cm1.595,00 -
Vindbeskyttelsesslange 400cm1.810,00 -
Vindbeskyttelsesslange 500cm2.110,00 -