Gå til hoved-indhold

Domino 280

Med sit attraktive design og de fremragende funktioner byder sæsonens højkvalitetstelt Domino på egenskaber, der imponerer. Alene de friske, livlige farver vil tiltrække mange beundrende blikke på campingpladsen. Her har du alt, hvad du behøver for en masse komfort i naturen. De to teltdybder på 250 eller 280 cm er ideelle til at give dig og dine kære plads nok.

 

Materiale: tag- og sidevægge, beskyttelses- og græskant består af polyester i høj kvalitet med plastbelægning på begge sider. Dette materiale er vejrbestandigt. Alle dele kan afvaskes. Forvæg af lysægte, slidstærkt og superlet trailtex-stof med udvendig belægning. Omkring 90 % af UV-strålerne absorberes af vinduesfolierne af høj kvalitet.

 

Forvæg: Med Domino kan forvæggens halvdele fjernes og byttes med hinanden, hvis det ønskes. Forvæggen kan foldes halvt eller helt ned for at give en attraktiv verandaeffekt, når I camper. Vinduerne har vinduesafdækninger, der kan lukkes med lynlås. Indgangsdøren kan rulles op. Serien omfatter også vandrette/lodrette løbegange med velcrolukninger til storm- og verandastænger. Fast indsyede og store myggenetindsatser fremmer effektiv ventilation af teltets indre - de kan også lukkes med vinduesafdækninger.

 

Sidevægge: Begge sidevægge kan fjernes. Et gennemsigtigt folievindue og et ventilationsvindue af myggenet med et gardin er indbygget i hvert af disse elementer. Vinduesåbninger kan lukkes med vinduesafdækninger. Om nødvendigt kan vinduesafdækningen på myggenetvinduet spændes i den ene side til en ventilationsafdækning for at sikre den meget vigtige krydsventilation inde i teltet i al slags vejr. Der er en vandret løbegang med velcrolukning på begge sidevægge til fastgørelse af stormstængerne. Derudover er der den fordel ved begge sidevægge, at man kan rulle indgangsdøren til siden. Eventuelt kan der tilføjes en karnap i højre side af teltet for ekstra plads.

 

Stænger: Domino 250: 25 x 1 mm stål, Domino 280: 28 x 1 mm stål, fra størrelse 11 med to ekstra tagstænger, fra størrelse 13 med to ekstra orkanstænger, fra størrelse 18 med fire ekstra tagstænger.

Skitser af teltstængerne

Standardudstyr
anbefalede ekstra stænger