Gå til hoved-indhold

Let’s swing

  • Helteltet Swing imponerer med sin topkvalitet og mange praktiske detaljer
  • Effektiv udluftning forhindrer kondensvand og forbedrer teltklimaet

Baunatal. Smagfuldt design, diskret farvevalg, store vinduer – helteltet Swing imponerer allerede ved første blik. Og det kan også sagtens klare en nærmere undersøgelse, for dwt-Zelte viser med denne model med de mange gennemtænkte funktioner og detaljer endnu en gang fordelen ved mange års erfaring med fremstilling af fortelte af høj kvalitet.

 

Udvendigt lægger man ved Swing straks mærke til den stilfulde, mørkegrå farve med de hvide vinduesrammer som kontrast. Et blikfang, som gør sig rigtig godt foran de fleste køretøjer. Når det gælder udstyr, imponerer Swing på alle punkter: For- og sidestykker kan tages ud, så opsætningen bliver lettere. De to sidestykker kan skiftes om med hinanden ligesom forstykkehalvdelene; på den måde kan campisten forskyde indgangsdøren. Et særligt kendetegn: Alle vægdele – også sidestykkerne – kan klappes ned til en veranda; mere luftigt kan man ikke sidde i sit telt om sommeren.

 

Masser af udluftningsmuligheder mod kondensvand og for et godt indeklima

 

For at sikre en god og regelmæssig luftcirkulation, også når sidestykkerne er lukkede, har Swing et stort antal udluftningsmuligheder. To netvinduer i højre og venstre side af forstykket sørger for god cirkulation, og det samme gør ventilationsvinduerne af myggenet i sidestykkerne, som giver en effektiv ventilation på tværs. Ventilationsvinduets afdækning kan rulles op eller klappes ud som udluftningsafdækning og sørger således for, at der er god ventilation inde i teltet, også i dårligt vejr. Netvinduerne i forstykket kan lukkes med prægefolieafdækninger. Den højtplacerede udluftning i gavlen på Swing sørger for et behageligt indeklima, da den varme luft kan slippe ud.

 

Kvalitetsmaterialer og masser af tilbehør

 

Teltet er konstrueret som rejse- og sæsontelt, og derfor består tag og vægge af udvendigt coatet polyestermateriale. Materialet er rådbestandigt og vejrfast og kan endda tørres af, så det er let at gøre rent. Derudover er det vanddampgennemtrængeligt, så dannelsen af kondensvand reduceres. Og: I modsætning til PVC er det lysgennemtrængeligt, hvilket skaber en behagelig atmosfære inde i teltet. De 25 x 1 millimeter tykke stålstænger sørger for, at teltet står stabilt. Takket være det kloge materialevalg er Swing dejlig let og alligevel yderst stabilt til brug som sæsontelt. Til campister, der primært bruger Swing som rejsetelt, kan der tilkøbes aluminiumstænger som ekstraudstyr.

 

Med yderligere dwt-tilbehør kan Swing-ejere udstyre deres fortelt helt efter egne ønsker: Eksempelvis med solsejlet Shadow Modul, som giver masser af skygge foran teltet, og som sammen med for- og sidestykkemoduler kan udvides til et ekstra fortelt. Eller med en karnap, som kan bygges til i både højre og venstre sidestykke, og som giver yderligere komfort, eller som i forbindelse med et sovetelt bliver til et ekstra soveværelse. Til sæsoncampister kan vi desuden anbefale hjul- og vindafskærmningen med lukbare moskitonetindsatser, der fås som ekstraudstyr.

 

Swing fås i to dybder – 240 eller 300 centimeter – og ti størrelser fra 1.690 euro. Leverancen indeholder teltdug, stænger, gardiner, opspændingsmateriale, hjul- og vindafskærmning samt to opbevaringsposer.

https://dwt-zelte.de/wohnwagenvorzelte/ganzzelte/swing-300.html

På dwt-websiden har ejere af campingvogne nu mulighed for at bestille gratis stofprøver og på denne måde at lære stoffet at kende, allerede før de køber teltet: https://dwt-zelte.de/service-uebersicht/stoffproben.html.

Desuden tilbyder de splinternye rådgivningssider mange flere nyttige tips og oplysninger omkring emnet camping: https://dwt-zelte.de/ratgeber.html.

Helteltet Swing i elegant grålig tone fås i to dybder og gør sig godt foran alle køretøjer.