Gå til hoved-indhold

dwt-Zelte

Kvalitet, innovation, individualitet og mangfoldighed.

I det omfattende sortiment, teltproducenten dwt tilbyder, finder du alt, hvad du behøver til dine individuelle ferie- og fritidsaktiviteter, så rejser, sæsonbestemt og permanent camping bliver den perfekte oplevelse.
Fortelte til campingvogne, bus- og campertelte, campingtelte og soltag, praktisk ekstraudstyr – og nu også markise-monteringsdele.

 

FORTELTE

TIL HUS- OG CAMPINGVOGNE

CAMPERTELTE

TIL AUTOCAMPERE, KASSEVOGNE OG CAMPINGBUSSER

Vores mål er, at du i mange år har glæde af dit nye telt. Vi overlader intet til tilfældighederne, uanset om det handler om konceptudarbejdelsen, det attraktive design, kvalitetsmaterialerne eller den håndværksmæssige præcision. Produktfilteret gør det endnu nemmere for dig at finde dit drømmetelt. Derudover indeholder det nye rådgivningsafsnit mange andre nyttige oplysninger omkring teltene. Her finder du plejetips, oplysninger om materialer, instruktioner til bestemmelse af den korrekte teltstørrelse til dit køretøj samt PDF-filer med monteringsvejledninger til fortelte til campingvogne, som du kan downloade og udskrive.

 

Rådgivning

Vi informerer dig om forskellige emner omkring teltet. Det er vigtigt for os, at du vælger det telt fra vores teltprogram, der er det helt rigtige til dit ønskede formål.

Stofprøver

Til alle, som ikke kan besøge vores forretning, tilbyder vi nu en helt særlig service. Helt enkelt og online kan du gratis rekvirere stofprøver for et stort udvalg af hel- og deltelte.

Størrelseskonfigurator

Er du i tvivl om, hvilken størrelse telt du skal bruge til dit køretøj? Med vores størrelseskonfigurator kan du hurtigt beregne den perfekte størrelse på teltet.

Som din specialforhandler er vi altid klar til at hjælpe dig!
Kontakt os, hvis du har yderligere spørgsmål, og selvfølgelig hvis du har brug for at konfigurere, tilpasse og bestille dit telt. Vi er den kvalificerede specialforhandler i dit område for hele dwt-sortimentet. Der er ikke noget, vi hellere vil end at hjælpe dig med vores dokumenterede ekspertise, når du skal købe dit drømmetelt. Ofte er der simpelthen ikke noget, der kan erstatte en personlig dialog.