Gå til hoved-indhold

EKSTRA UDSTYR

NYD VIRKELIG KOMFORT!

Her finder du al slags nyttigt tilbehør, som gør opstilling, sikring, indpakning og opbevaring af dit telt mere nemt og praktisk.

 

Inderhimmel

Inderhimlen af bomuld-nældevæv sørger for behagelige omgivelser i teltet. Den mindsker dannelsen af kondensvand og sænker temperaturen inde i rummet. (Pris se respektive model)

Dream

Materiale og udstyr:
Let teltstof, vandtæt teltgulv der er coated på begge sider, med indstillelige bindebånd og indvendig lomme til opbevaring af småting.
En praktisk ekstra overnatningsmulighed til alle telttyper og kan også hænges op i en karnap.

Telt-taske

Rummelig pose af robust polyesterstof, ved enderne med myg-genet til optimal luftcirkulation. Et gennemtænkt selesystem kan reducere posens omfang, så også stænger passer fint ind i den.

Stangspænder

Denne hjælper er nem at håndtere og du opnår en stor virkning. Krogen klemmer fast på røret og med tapmekanismen kan stangen spændes med det ønskede tryk.

Teltstangstaske

Materiale: Robust Oxford-polyestermateriale, coated på indersiden. For god udluftning er en bred udluftningsstrimmel syet ind i toppen. Tilbehør: med justérbar skulderstrop.

GripStop-låsesystem

Røret beskadiges ikke ved låsning. Superlet montering og håndtering.

Tilbehørs-taske

til gardiner, opspændingstilbehør, navkapsler, vindafdækning – eller som rejsetaske! 2 bærehåndtag og skulderstrop, 2 yderlommer og 1 inderlomme med lynlås.

Vario-Clip standard (type S)

Vario-Clip-beslag gør brug af skruer unødvendigt og sørger for komfortabel brug og sikkerhed. Den specielle tagkant er standard monteret.

Vario-Clip Hobby (type H)

Vario-Clip type H til montering af tagstænger på Hobby campingvogne fra årgang 2009-2014 og nogle Fendt fra årgang 2011.

Vario-Clip Typ KG

Vario-Clip Type KG til montering af tagstængerne på Knaus- og Wilkcampingvogne fra konstruktionsår 2011 og Kabe fra konstruktionsår 2001/2002.

Teltstangsfastgørelseselement

Til yderligere fastgørelse af telttaget eller teltvæggene til teltstængerne. Øger vindstabiliteten og sikrer dermed teltet mod at vælte. Et sæt består af fem styk teltstangsfastgørelseselement og et klæbemiddel.

 

Super-Repair-Tape

Lukker mindre vævsskader på teltet eller forteltet professionelt, kraftigt og permanent. Kan bestilles i en størrelse på 20 cm eller i et multiplum af denne grundlæggende størrelse.

 

Elektrisk pumpe "Supporter"

Forbindelseskabel med DC 12 V køretøjsstik med manometer, justerbar fra 1 til 15 psi med forskellige adaptere

 

Dobbelt-taktspumpe "Quick-Air-Press"

Med manometer med forskellige adaptere

 

Optimize your tent further

In order to configure a tent that is perfectly tailored to your needs, we offer you a wide range of extras and options, which are explained in more detail below.

Ønsker du at bestille et telt?
NÆSTE SKRIDT:
  • Vi retter henvendelse til dig.
    Sådan sikrer vi, at du får den bedste og bedst egnede løsning.
  • Vi sammensætter din ordre og sender den.