Gå til hoved-indhold

Fiesta 240

Dette lette telt er i en klasse for sig når man ser på kvalitet, udstyr og vægt. Alle sider kan tages af, store ventilationsvinduer i siderne, 6 mulige indgange, Robust og slidstærkt teltdug samt et omfangsrigt stangudstyr.

 

Teltdybde / Udhæng:
ca. 240 cm  / ca. 20 cm

Materiale:
Taget er helt af syntetisk materiale coated på ydersiden, forstykke og sider af åndbart trailtex, ekstremt let, lysægte og afvaskelig. Høje græs- og beskyttelseskanter, af højkvalitets polyester, der er coated med kunststof på begge sider, vejrbestandig og komplet afvaskelig.

Forstykke:
kan tages af og deles, højre og venstre side har begge en indgangsdør, hvert segment kan nedfældes til en veranda; forstykke udstyret med gardiner; vandrette hulsømme til stormstænger. Fra størrelse 16 med 4 vinduer.

Sider:
Kan tages af; på begge sider udstyret med et stort udluftningsvindue; verandaeffekt mulig; hver side giver 2 indgangsmuligheder (for og bag på campingvognen); vandrette hulsømme til stormstænger.

Stænger:
25 x 1 mm stål; med to ekstra stormstænger.

Størrelse Omløbsmål i cm Vægt i kg Pris i KR Favørpris i KR  
171031 - 10609.900,00 7.750,00
Ønsker du at bestille et telt?
NÆSTE SKRIDT:
  • Vi retter henvendelse til dig.
    Sådan sikrer vi, at du får den bedste og bedst egnede løsning.
  • Vi sammensætter din ordre og sender den.

Tip: Den materielle kombination af dit telt skal altid være baseret på den tilsigtede anvendelse. Rejseteltene skal være lette, sæsonbestemte og permanente telte, særdeles modstandsdygtige og lette at passe på.

Oplysninger om materialet

Du kan få prøver af vores telte gratis. Du skal blot klikke på knappen "Bestil stofprøver" og derefter udfylde formularen.

Bestil stofprøver